How to add core-ai to xTIMEComposer Studio

Discussions relating to the XK-EVK-XU316
Vitalii
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Dec 29, 2022 6:40 pm

How to add core-ai to xTIMEComposer Studio

Post by Vitalii »

Hi,
I have the following problem, xTimeComposer Studio throws an error regarding to xcore-ai board.
Screenshot_1.png
Can someone help me to tofix this case?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


User avatar
Ross
XCore Expert
Posts: 822
Joined: Thu Dec 10, 2009 9:20 pm
Location: Bristol, UK

Post by Ross »

You will need tools versions 15+ for xcore.ai support (which doesn't come with the IDE)

I believe some users on here have hacked the IDE from 14 to use the tools from 15.
AndyCap
Member++
Posts: 16
Joined: Sat Jun 20, 2020 7:15 am

Post by AndyCap »

I'm not sure if you have already done this:

Copy the contents of the xcore_sdk (https://github.com/xmos/xcore_sdk) into the xTimecomposer folder.