Getting started

New to XMOS and XCore? Get started here.
  • Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Getting started on Ubuntu
    by Folknology »
    1 Replies
    3262 Views
    Last post by jason
  • Transmission
    by rp181 »
    6 Replies
    5077 Views
    Last post by lilltroll
  • Debugging
    by rp181 »
    3 Replies
    4139 Views
    Last post by paul
  • Debuggin the docs.....
    by In_Control001 »
    1 Replies
    3191 Views
    Last post by skoe
  • Is this correct UART.....
    by In_Control001 »
    1 Replies
    3211 Views
    Last post by richard
  • UART loopback project
    by In_Control001 »
    1 Replies
    3153 Views
    Last post by Woody
  • XK-1 on Ebay
    by jonathan »
    0 Replies
    2664 Views
    Last post by jonathan
  • XC-1A not responding on OS X
    by Interactive_Matter »
    1 Replies
    3305 Views
    Last post by XMatt
  • Debugging with USB....
    by In_Control001 »
    8 Replies
    6764 Views
    Last post by larry
  • Xmos Tools and Eclips
    by In_Control001 »
    4 Replies
    4482 Views
    Last post by johanar
  • Ideas for new features for the XTA
    by andrew »
    2 Replies
    3999 Views
    Last post by jonathan
  • Can anyone pull my head out of the clouds
    by seulater »
    34 Replies
    24735 Views
    Last post by Heater
  • XMOS Development Kits For sale.
    by seulater »
    4 Replies
    5430 Views
    Last post by CaptainObvious
  • Found something in Programming XC on XMOS Devices PDF
    by AtomSoft »
    5 Replies
    5622 Views
    Last post by AtomSoft
  • Xmos Development Board comparison
    by TonyD »
    3 Replies
    4634 Views
    Last post by AtomSoft
  • Questions
    by Kane281 »
    4 Replies
    5187 Views
    Last post by leon_heller

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum