xTIMEcomposer compiler error

Technical questions regarding the xTIMEcomposer, xSOFTip Explorer and Programming with XMOS.
User avatar
RedDave
Experienced Member
Posts: 77
Joined: Fri Oct 05, 2018 4:26 pm

xTIMEcomposer compiler error

Postby RedDave » Fri Mar 22, 2019 11:36 am

When compiling my code I occasionally get the error below. Once I get it stays until I fiddle in some unknown way that makes it go away. I'll try and make a note of what fixes it next time.

But in the meantime, is this a known bug?
What should I be doing to avoid it?

I will report as instructed, but though a quick solution may appear here.
xcc1: internal compiler error
Failed in ..\FrontEnd\Lowering\lower_combined_pars.cpp, line 187
info->stateObj
For bug reporting instructions, please see:
http://www.xmos.com/support
xmake[1]: *** [.build/src/main.xc.o] Error 1
xmake: *** [bin//web_diag.xe] Error 2
User avatar
notDilbert
Member
Posts: 9
Joined: Mon Feb 25, 2019 3:05 pm

Postby notDilbert » Mon Feb 10, 2020 1:26 pm

Hi,

Has a solution to this issue been found?

I have the same problem when combining task that I have added to the USB audio project based on sw_usb_audio-[sw]_6.15.2

Kind regards
User avatar
akp
Respected Member
Posts: 466
Joined: Thu Nov 26, 2015 11:47 pm

Postby akp » Wed Oct 28, 2020 12:12 am

Bump

It's something to do with what tasks you combine, and if you magically choose the correct ones it won't occur. I have no idea why it happens but it would be fantastic if I could fix it.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests