xs1-l1 network topology booting...

Technical discussions around xCORE processors (e.g. General Purpose (L/G), xCORE-USB, xCORE-Analog, xCORE-XA).
User avatar
boeserbaer
Active Member
Posts: 51
Joined: Fri Jan 29, 2010 4:36 pm

xs1-l1 network topology booting...

Postby boeserbaer » Mon Apr 05, 2010 6:32 am

I am working on the design of a network of L1 -128 processors. what I have n mind is 1 processor more or less as a switch, 3 links going outbound to strings of L1s, 1 link inbound to another L1 set up to communicate with the host over ethernet, or possibly the same but with yet another L1 with sdram connected as a fifo between the ethernet L1 and the network.

My questions are:
1. How to configure the JTAG strings. I presume I can just connect TDO from string 0 to TDI for string 1 if present, much like XK-1 kits.

2. What happens when I try to start, and different boards on the network are not yet configured, perhaps power has not come on yet for the off board processors (using LVDS connections off board)

Mike
User avatar
RemoRitzmann
Member++
Posts: 23
Joined: Wed Feb 03, 2010 10:23 pm

Postby RemoRitzmann » Mon Apr 05, 2010 6:31 pm

Hello Mike, i have more or less the same question as your first.
Thomas Gmeinder from XMOS provided me with this drawing:

Image

It's not yet working with mine four XC-2 Boards. But I started a Topic, you might be interested in:
http://www.xcore.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=337

Regards, Remo
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests